Employer Branding

 

We geloven dat een sterk werkgeversmerk de sleutel is tot het aantrekken en behouden van top talent. In een concurrerende arbeidsmarkt is het cruciaal om je te onderscheiden als een aantrekkelijke werkgever. Onze diensten op het gebied van employer branding helpen bedrijven hun unieke cultuur en waarden te communiceren, zodat ze de juiste kandidaten kunnen aantrekken en hun reputatie als werkgever kunnen versterken. Van strategische marketing en content creatie tot het optimaliseren van vacatureteksten en het ondersteunen van freelancers – wij staan klaar om je te helpen jouw bedrijf op de kaart te zetten als een geweldige plek om te werken. Ontdek hoe YES select jouw organisatie kan helpen uitblinken.

digital marketing techniek selectiekantoor aalst employer branding

Digitale marketing

Meer zichtbaarheid

Een van de eerste stappen om je employer brand te versterken is het vergroten van de zichtbaarheid van je bedrijf. Yes Select helpt je hierbij door middel van:

  • Aan de slag met Google Business: een bedrijfsprofiel aanmaken, je bedrijf letterlijk op de kaart zetten, reviews beheren en ontvangen, …
  • Uitgebreide ondersteuning om je te leren adverteren, de juiste content te creëren en je online aanwezigheid te versterken.
  • Aanmaken van een gebruiksvriendelijke website die je bedrijf op de kaart zet.

Daarnaast bieden we nog tal van andere mogelijkheden aan. Neem contact met ons op om de opties te bespreken en te ontdekken hoe we je kunnen helpen je employer brand verder te versterken.

Vacatureteksten optimaliseren

Het schrijven van effectieve vacatureteksten is essentieel voor het aantrekken van de juiste kandidaten. We helpen je graag bij het creëren van vacatureteksten die niet alleen opvallen, maar ook de juiste talenten aanspreken en motiveren om te solliciteren door middel van:

  • Vacature analyse: een grondige evaluatie van je huidige vacatureteksten om te begrijpen wat goed werkt en waar verbeteringen mogelijk zijn.
  • Optimalisatie van vacatureteksten om ervoor te zorgen dat je vacatures beter vindbaar zijn voor zoekmachines (SEO).
  • Inclusief en aantrekkelijk taalgebruik dat een breder en diverser publiek aanspreekt.
  • Format en structuur: een duidelijke en overzichtelijke indeling van je vacaturetekst creëren. Belangrijke informatie en vereisten worden benadrukt, zodat kandidaten snel kunnen zien of ze geschikt zijn voor de rol.
  • Consistente branding: we zorgen ervoor dat je vacatureteksten consistent zijn met je employer brand. Dit betekent dat de tone of voice en de visuele elementen aansluiten bij de rest van je communicatie-uitingen. Dit maakt je vacatures aantrekkelijker en interessanter voor potentiële kandidaten.

Met onze hulp kun je vacatureteksten creëren die niet alleen de juiste kandidaten aantrekken, maar ook je bedrijf positief en professioneel presenteren. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen ondersteunen bij het schrijven van effectieve vacatureteksten.

vacature tekst schrijven selectiekantoor aalst employer branding

Neem contact op

Contact