Discreet op zoek naar een nieuwe VASTE JOB?

Onze meerwaarde:

– 1ste selectie in het overaanbod.
– 1 centrale zoekplaats voor alle vaste technische functies in Vlaanderen.
– Gerichte zoektocht naar bedrijven die voldoen aan jouw verwachtingen:
(loon, regio, werkuren, techniekvoorkeuren)
– Discrete en persoonlijke aanpak

Tijdens een kort gesprek, leer ik jou graag beter kennen.

Een gesprek kan telefonisch, videocall of persoonlijk.

Als extra service zijn wij ook beschikbaar voor een gesprek voor of na jouw werk.

Sta je open voor deze gratis en persoonlijke ondersteuning?

Neem dan hier contact.

Diensten voor discreet werkzoekenden

Voor 1 technisch werkzoekende zijn er anno 2023  in Vlaanderen 170 openstaande vacatures. 

Het vinden van de juiste vacature en het juiste bedrijf is een uitdaging vanwege het overaanbod op de arbeidsmarkt. Bij YES select is ons doel om discrete technische werkzoekenden en technische bedrijven in Vlaanderen samen te brengen. We streven ernaar dat niet alleen de technische vaardigheden, taken en aanbiedingen overeenkomen, maar ook de verwachtingen van beide partijen, om zo een langdurige relatie te waarborgen. 

Als HR-experts willen wij anders zijn en dat doen we door het integreren van nieuwe technologieën, het hebben van kennis van techniek en ervaring met arbeidstransities. We hebben een vacaturedatabase ontwikkeld die exclusief gericht is op discrete technische werkzoekenden, waarbij al jouw vacatures op één centrale plek te vinden zijn. Door het gebruik van de nieuwste software krijgen we ondersteuning en hebben we meer tijd voor het menselijke aspect dan voor het zoeken zelf. 

Gerichte Jobsearch?

Onze Jobsearch-service is de perfecte oplossing om jou te helpen de ideale match te vinden, terwijl we jouw privacy respecteren. 

Met onze Jobsearch-service bieden we een vertrouwelijke en persoonlijke aanpak. Ons team van deskundige recruiters staat klaar om jou persoonlijk te begeleiden bij elke stap van de zoektocht. We werken samen met jou om je behoeften, vaardigheden en interesses te begrijpen, zodat we op maat gemaakte vacatures kunnen vinden die perfect bij jou passen. Geen compromissen meer of tijd verspillen met het doorzoeken van eindeloze vacaturesites. 

Of je nu wilt switchen van branche, een carrièrestap wilt maken, wil ontdekken welke mogelijkheden er zijn of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, onze Jobsearch is er om jou te ondersteunen. 

Ontdek de voordelen van onze Jobsearch-service: 

Discretie en vertrouwelijkheid 

Persoonlijke begeleiding van deskundige recruiters 

Gerichte zoekopdrachten op basis van jouw interesses en vaardigheden 

Tijdbesparing door het elimineren van eindeloos zoeken en solliciteren 

De garantie van het vinden van een job die écht bij jou past! 

Schakel vandaag nog onze Jobsearch in en geef jouw carrière een boost! Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. 

Contact