Over YES Select

YES select is een gespecialiseerd headhunter/selectiekantoor voor discreet werkzoekenden
en technische bedrijven in Vlaanderen.

Ik vertel je graag even wat meer over mijn carrière pad, visie en aanpak:

In 2007 behaalde ik mijn diploma technologie aan de hogeschool Gent en startte mijn carrière meteen in werving en selectie van technische profielen, dit zowel voor engineering, techniek als bouwtechniek.

Mijn persoonlijke ambitie was om gedurende 10 jaar ervaring op te doen om vervolgens zelfstandig te worden omdat ik een andere aanpak voor ogen had dan het recruitmentsysteem van die periode. 10 jaar later, in 2017 startte ik mijn eigen zaak, vol enthousiasme en vastberadenheid begon ik aan mijn nieuwe weg.

Ik startte met het ondersteunen van discreet technisch werkzoekenden in Vlaanderen.

In eerste instantie vooral voor techniekers, omdat een technieker die werk heeft en wil veranderen ofwel naar een interimkantoor moet gaan of zelf gaan solliciteren, maar amper vacatures vindt met meteen een vast contract.  Wanneer je vast werk hebt ga je niet solliciteren voor een optie op een vaste job. Omdat ik bedrijven zocht die meteen een vast contract gaven, ging mijn netwerk snel uitbreiden met kwalitatief sterke technische kandidaten. Zo begon de verdere groei met focus op discreet werkzoekenden in technische sectoren.

Ondertussen hebben wij al een groot netwerk opgebouwd van kandidaten die discreet (actief of passief) op zoek zijn naar een nieuwe werkgever.

Ik bouwde een team uit van ervaren recruiters, elk met hun eigen specialisaties. Ik heb mijn team persoonlijk gecoacht en we blijven onszelf ontwikkelen door middel van trainingen en samenwerkingen met andere experts in ons vakgebied. Op die manier blijven we op de hoogte van de behoeften en veranderingen op de arbeidsmarkt. Vanwege onze passie voor technologie maken we gebruik van de nieuwste matchingsoftware en AI-technologieën.

We zijn op zoek naar bedrijven die ons beschouwen als hun partner, waar we een toegevoegde waarde kunnen bieden door hen te ondersteunen bij het vinden van de juiste medewerkers en waar ons advies wordt gewaardeerd voor de groei van hun onderneming.
We willen samenwerken met bedrijven waar we volledig achter kunnen staan, bedrijven die net als wij belang hechten aan werkgeluk. We doen er alles aan om de beste talenten uit de regio bij hen te brengen!

Ons team
Yenthel
Van Gysegem

Owner | Headhunter
Technical Expert
yenthel@yesselect.be

Karen
Van Der Weeën

Office Manager

karen@yesselect.be 

Kim
Piret

Social talent recruiter

 kim@yesselect.be

Kimberly
Espenhout

Marketing en Social media Expert
kimberly@yesselect.be

Ellen
De Rouck

Technical recruiter – Hr advisor
ellen@yesselect.be
+32 (0) 465 04 05 10

Annabelle
Vekeman

Technical recruiter – Hr advisor
annabelle@yesselect.be
+32 (0) 471 41 28 40