Door de sterke groei van DB&S waren we op zoek naar een flink aantal nieuwe medewerkers. Doordat we dit niet alleen aankunnen hebben we de hulp ingeroepen van een aantal selectie-kantoren om ons met hun expertise bij te staan.

Van deze selectiekantoren hebben we met YesSelect de beste ervaringen. De mensen die ze aanbrengen zijn bijna altijd van goeie kwaliteit, er is een goeie feedback en alle communicatie is duidelijk en vriendelijk.

We hebben ondertussen ook al een aantal mensen aanvaard via YesSelect en zijn dus meer dan tevreden van hun service en expertise!

Doe zo verder!


YES select heeft een Down to earth aanpak, no cure - no pay principe. Ze passen een zeer gericht zoekproces naar technische profielen toe.

Bovendien worden de kosten verspreid.

De instroom van geschikte technische profielen is impressionant, aanpak is eenvoudig en to the point, geen tijdverlies aan langdradige administratieve processen, snel resultaat, verdere ondersteuning en opvolging na de aanwerving!

We raden de diensten zeker aan aan onze partners, dit hebben we in tevens als gedaan.

Doe zo verder šŸ˜‰


Door het enthousiasme en de motivatie van Yenthel, besloot ik om met YES select samen te werken.

Ze staan garant voor een persoonlijke aanpak, to the point en oprecht!

Ik zou YES select zeker aanraden bij mijn partners. We mochten al Twee personeelsleden aanwerven via Yesselect en tweemaal was dit een voltreffer. Het zullen twee ā€œblijversā€ zijn want zowel werkgever als werknemer zijn heel tevreden.


We kozen ervoor om met YES select samen te werken door de professionele aanpak om kandidaten te zoeken en vooral door de goede opvolging hierna. Het gevoel begrepen te worden en op dezelfde golflengte te zitten.

Wat vind je van onze aanpak en expertise?

Bij YES select weten ze zich goed in te leven in de gewenste kwalificaties van het te zoeken profiel. Goede preselectie! Net daardoor zouden we YES select zeker aanraden!